JouwUnit is onderdeel van de Sociale Dienst Oost Achterhoek

woensdag 01 apr 2020 08:54

Aangepaste dienstverlening door Coronavirus tot en met 28 april


De Coronacrisis is nog niet voorbij. Ook wij doen ons best om besmettingen van jou en onze medewerkers te voorkomen. Daarom volgt Jouw Unit (Sociale Dienst Oost Achterhoek) de maatregelingen van de overheid op om het coronavirus te bestrijden. Tegelijkertijd willen we jou zo goed mogelijk helpen. Daarom hebben we onze dienstverlening aangepast tot en met 28 april. 

Wat dit voor jou betekent lees je hieronder. Dit zijn onze maatregelen:

  • Alle fysieke afspraken en bijeenkomsten tot en met 28 april gaan niet door. Als het mogelijk is, doen we dat via de telefoon. Heb jij in de periode tot en met 28 april een afspraak? Dan nemen wij contact met je op. 
  • Je kunt ons zoals gebruikelijk bereiken: per telefoon van 08.30 uur ’s ochtends tot 16.00 uur ’s middags op telefoonnummer: 0544-474200 of per e-mail: info@socialedienstoostachterhoek.nl.
  • Als je een uitkering hebt bij de SDOA, kunt je ervan op aan dat we de uitkering op tijd overmaken. De betaaldata vind je hier
  • Wil je een uitkering aanvragen? Dat kan via de website www.werk.nl

 

Onze werkzaamheden op kantoor gaan door. De SDOA/Loopbaanplein gaat niet dicht. We treffen wel de nodige maatregelen en houden uiteraard rekening met de richtlijnen van het RIVM. 

 

Ben je een gedetacheerde medewerker? 

Voor onze gedetacheerde medewerkers gelden de maatregelen van het bedrijf waar zij werkzaam zijn. Neem je bij vragen contact op met je klantmanager. Of met de accountmanagers van het Werkgeversservicepunt Achterhoek (WSPA) via 088 - 3650 400 of stuur een email naar info@wspachterhoek.nl

Kom je als ZZP’er of met je bedrijf in de problemen als gevolg van het coronavirus?

Neem dan zo snel mogelijk contact op met het ROZ via 074 -241 5100. Of mail naar de info@rozgroep.nl.

Kijk ook op: https://www.rozgroep.nl/corona/

 

Meer informatie? 

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op telefoon 0544- 474200.